//
Loed praegu...
Logistika ja transport / Logistics and transport

Kate Ascher. The Way to Go : Moving by Sea, Land, and Air. The Penguin Press, 2014

Kõik meie ümber on pidevas liikumises ja liikumise arengut kirjeldav raamat „The way to go“ annab sellest kena ülevaate. Teose algusest saad informatsiooni transpordivahendite ajaloost ja raamatu lõpust leiad nii mõndagi huvitavat tulevikule mõeldes. Vahepealses raamatu osas on kirjeldatud transpordivahendeid merel, õhus, maismaal ja ka kosmoses. Võiks öelda, et tegemist on transpordivaldkonna entsüklopeediaga ja raamatu lehitsemise teeb mõnusaks ka asjaolu, et teksti on ilmestatud värviliste illustratsioonidega.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused