//
Loed praegu...
Moetööstus / Fashion Engineering

The Global Textile and Clothing Industry : Technological Advances and Future Challenges. Woodhead Publishing, 2012

Edusammud tehnoloogias koosmõjus pidevalt muutuvate maailmaturu vajadustega mõjutavad olulisel määral tekstiili- ja rõivatööstust. Käesolev raamat annab ülevaate muutustest maailmaturul ning käsitleb nende rakendusvõimalusi tekstiiltoodete tootmise ja turustamise tulevikustrateegiates.

Kõigepealt vaadeldakse hetketrende rahvusvahelises tekstiilitööstuses, seejärel jätkatakse tuleviku tekstiilitoodete ja –tehnoloogiate keskkonna-alaste regulatsioonidega. Samuti tuuakse välja innovatsioonide olulisus tekstiiliuuringutes ja arendamisel. Lisaks tutvustatakse viimaseid uuendusi tekstiilide ja rõivaste tootmistehnoloogiates.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused