//
Loed praegu...
Moetööstus / Fashion Engineering

Myoungok Kim, Injoo Kim. Patternmaking for Menswear : Classic to Contemporary. Fairchild Books, 2014

Käesolev raamat annab ülevaate meesterõivaste konstrueerimisest. Samm-sammulisi juhiseid ja sadu jooniseid sisaldav kasutajasõbralik ja ülevaatlik teos käsitleb erinevaid rõivatüüpe ja disainielemente, alustades meremehekraest lõpetades safarijakiga, samuti lõigete loomise tehnikaid erinevate kangaste jaoks. Raamatus on toodud peamised põhimõtted, mida rõivaste konstrueerimisel arvestada. Teos sisaldab nii klassikalisi kui kaasaegset moodi esindavaid lõikeid ning on seega oluline allikas moekunsti tudengitele, samuti oma eriala spetsialistidele, kes tahavad rõivaste konstrueerimise oskusi täiendada.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused