//
Loed praegu...
Ehitus ja teedeehitus / Construction and Road Construction

Jeremy Harwood. To the ends of the earth : 100 maps that changed the world. Chartwell Books, 2011

to the ends of the earthKaardid on inimsuhtluse üks vanemaid vorme – esimesed kaardid loodi enne, kui inimesed kirjutama õppisid. Inimesi on alati paelunud kaardid ja nende võime maailma kujutada. Kartograafia ajalugu on samal ajal inimeste maailmatunnetuse muutumise ajalugu. Kaardid tähistavad rahvuste tõuse ja languseid, usundite teket ja laienemist, teaduste sündi ja uute maa-alade vallutamist.

Käesolev raamat uurib viise, kuidas kaarte on inimajaloo jooksul kasutatud, näiteks impeeriumite loomiseks, religioonis ja rahanduses, sõjaliste operatsioonide, tervishoiu ja navigeerimise jaoks. See mõtlemapanev teos jutustab 100 kaardi loo, mis on maailma muutunud.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused