//
Loed praegu...
Humanitaarained / Humanities

Kunsttööstuskoolist kunstiakadeemiaks : 100 aastat kunstiharidust Tallinnas = From the school of arts and crafts to the academy of arts : 100 years of art education in Tallinn. Eesti Kunstiakadeemia, 2014

kunsttööstuskoolist-kunstiakadeemiaks-100-aastat-kunstiharidust-tallinnasEesti Kunstiakadeemia (EKA) 100. juubeli puhul ilmunud artiklikogumikus antakse erinevaid sissevaateid kooli ajalukku. Käsitletakse näiteks Eesti Kunstiseltsi tegevust kooli asutamisel, Voldemar Pätsi rolli keskse kunstikooli kujunemises, Tartu kunstiinstituudi allaneelamist, punaainete õpetamist ERKI-s. Arhitektuuri poolelt on vaatluse all kunagine maastikuarhitektuuri eriala, arhitektiõppe koolivahetus Stalini ajal, Väino Tamme fenomen, 1990. aastate pööre arhitektuurihariduses jpm. Palju tähelepanu pälvib disainiõpe. Artiklite autoriteks on peamiselt kunstiteadlased, kelle hulgas on nii professoreid, doktorante kui ka EKA vilistlasi. Raamat on illustreeritud fotode ja õppetöö käigus valminud taiestega. Lisaks on toodud EKA vilistlaste ja praeguste töötajate nimekirjad. Tekst on paralleelselt eesti ja inglise keeles.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Please follow and like us:

Discussion

Comments are closed.

Tere tulemast!

Blogis tutvustatakse Tallinna Tehnikakõrgkooli raamatukokku saabunud uusi raamatuid.
Vaata meie kodulehte
Jälgi meid Facebookis

In this blog TTK University of Applied Sciences Library introduces incoming new books.
Find more information about library from our website
Follow us on Facebook

Postituste arhiiv

blog.tr.ee
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com