//
Loed praegu...
Logistika ja transport / Logistics and transport

Willem-Jan Zwanenburg. Degradation Processes of Railway Switches & Crossings : To Improve Maintenance & Renewal Planning on the Swiss Railway Network.

Šveitsis kulub umbes 25% raudtee hooldamise ja uuendamise eelarvest lülituskohtade, ülekäiguradade ja ristmike korrashoiule. Käesolev uuring annab ülevaate rööbaste amortisatsioonist ja kulumisest. Statistiliste analüüside põhjal on välja arvutatud terve raudteesüsteemi eluiga (kaasaarvatud lülituskohtad, ülekäigukohad), arvestades erinevaid parameetreid, mis mõjutavad materjalide vananemist, kulumist (näiteks teljekoormused, veoste tonnaaž, rongide põhisuunad, kiirused ja vundamendi kvaliteet).

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused