//
Loed praegu...
Ehitus ja teedeehitus / Construction and Road Construction

Peter Glover. Building Surveys. Routledge/Taylor & Francis Group, 2013

„Building surveys“ uuendatud kaheksas väljaanne pakub uut infot tänapäevase ehituse ja rohelisemate kodude teemal ning on vajalik lugemismaterjal ehitustudengitele, spetsialistidele kui ka kõikidele teistele, kes tegelevad ehitiste järelvalvega. Raamat sisaldab värvilisi pilte, illustreerimaks detailselt hoonete defekte. Teos hõlmab kõike vajalikku kontrollimaks ehitise seisukorda (alustades katusest ja lõpetades vundamendiga), annab õpetusi, kuidas koostada täpseid aruandeid ja lahendada tekkinud probleeme. Ülevaade on antud ka enam mitte kasutusel olevatest materjalidest ja tehnikatest, lisaks uued tehnikad, et lugejal oleks kõikvõimalikes ettejuhtuvates olukordades vajalikud teadmised olemas.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused