//
Loed praegu...
Logistika ja transport / Logistics and transport

V. A. Profillidis. Railway management and engineering. Ashgate, 2014

railway management and engineeringKonkurentsi kasvu tõttu igas transpordivaldkonnas seisab ka raudteetransport silmitsi uuendustega nii juhtimises kui tehnoloogias. Vajalik on uus teaduslik lähenemine juhtimis- ja tehnikaalastele küsimustele, et mõista erinevaid situatsioone ja nendevahelisi seoseid ning soovitada sobivaid meetodeid esilekerkivate probleemide lahendamiseks. Käesolev raamat üritabki seda eesmärki täita ning on mõeldud inseneridele, raudteede halduse ja juhtimisega tegelevatele inimestele ning üliõpilastele. Raamatus käsitletakse juhtimist, hinnapoliitikat, rööbasteid, veeremeid, keskkonda ja ohutust. Igas peatükis on toodud vastava teema teoreetiline analüüs ning soovitavad lahendused ja rakendused.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Please follow and like us:

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com