Teedeehitus

V. A. Profillidis “Railway Management and Engineering”, 2014

Konkurentsi kasvu tõttu igas transpordivaldkonnas seisab ka raudteetransport silmitsi uuendustega nii juhtimises kui tehnoloogias. Vajalik on uus teaduslik lähenemine juhtimis- ja tehnikaalastele küsimustele, et mõista erinevaid situatsioone ja nendevahelisi seoseid ning soovitada sobivaid meetodeid esilekerkivate probleemide lahendamiseks. Käesolev raamat üritabki seda eesmärki täita ning on mõeldud inseneridele, raudteede halduse ja juhtimisega tegelevatele inimestele ning üliõpilastele. Raamatus käsitletakse juhtimist, hinnapoliitikat, rööbasteid, veeremeid, keskkonda ja ohutust. Igas peatükis on toodud vastava teema teoreetiline analüüs ning soovitavad lahendused ja rakendused.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv