//
Loed praegu...
Moetööstus / Fashion Engineering

Antonio Donnanno. Fashion patternmaking techniques. Vol. 1, How to make skirts, trousers and shirts. Women / Men. Promopress, 2014

fashion patternmaking techRaamatus antakse põhjalik ülevaade rõivaste konstrueerimisest ja lõigete väljatöötamisest, alustades inimeste kehaehituse ja mõõtude üksikasjalikust uuringust, tekstiilitehnoloogiast ja õmblusalasest sõnavarast. Käsitletakse erinevaid seelikute ja pükste tüüpe, nii kõige lihtsamaid kui ka detailideni läbimõeldud ja kavandatud mudeleid. Lisaks tutvustatakse meesterõivaste lõigete väljatöötamist ja lõigete muutmist erinevate suuruste jaoks. Teos on kohustuslik lugemisvara rõiva- ja moekunsti eriala üliõpilastele.

Autori näol on tegemist tõelise oma ala asjatundjaga. Antonio Donnanno alustas oma karjääri perekonna rätsepaäris ning on ka õpetanud rõivaajalugu ja rõivaste konstrueerimist. Donnanno on kirjutanud kümneid raamatuid moekunstist ning tal on oma firma, mille tegevus keskendub rõivaste konstrueerimisele ja ärile.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

 

Please follow and like us:

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com