//
Loed praegu...
Reaalained / Sciences

Eric Chaline. Viiskümmend masinat, mis muutsid ajalugu. Koolibri, 2014

„Viiskümmend masinat, mis muutsid ajalugu” kaardistab inimtsivilisatsiooni arengut masinate kaudu. Raamat annab ajaloolise ja tehnoloogilise ülevaate seadmetest, mis omal ajal kompasid piire võimaliku ja võimatu vahel, alustades esimese tööstusrevolutsiooni leiutistest ja lõpetades sidepidamises revolutsiooni teinud seadmetega. Inimestele meeldib uskuda, et masinad on nende teenrid, kuid nagu me viimase paarisaja aasta märgilise tähendusega masinate ülevaatest selles raamatus teada saame, on just masinad need tõelised isandad, kes on elusid, elatist ja eluviise hävitanud ning taas loonud. Tehnika arenedes võimaldavad masinad meil universumit ja meie kohta selles üha paremini mõista.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused