//
Loed praegu...
Humanitaarained / Humanities

Thích Nhất Hanh. Suhtlemise kunst. Varrak, 2014

Selles raamatus toob läänemaailma üks hinnatumaid ja austatumaid vaimseid juhte lugejateni väelise tee õpetuse vaimse rahuloluni ning jagab inspireerivaid mõtteid, kuidas kuulata ja rääkida nõnda, et muutuks meie senine maailma kogemise ja mõjutamise viis. Thich Nhat Hanh on Vietnami päritolu budistlik õpetaja, kirjanik ja rahuaktivist.

Enamikule meist ei ole kunagi õpetatud suhtlemisoskuse põhialuseid või seda, kuidas väljendada oma tõelist mina, ehkki just edukas suhtlemine on meie vaimse ja kehalise heaolu jaoks sama tähtis kui toit, mida sööme. Aga kuidas väljendada oma mõtteid nii, et teised meie sõnumit tõesti kuuleks ja kuidas õppida ise kuulama kaastunde ja mõistmisega?

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused