//
Loed praegu...
Humanitaarained / Humanities

Elizabeth Kuylenstierna. Rääkimine on kuld : kuidas end edukalt väljendada. Tänapäev, 2014

On ju nii, et kuigi sa püüad teistesse suhtuda soojuse ning austusega, juhtub mõni päev siiski, et sa murdud ning tormad sisisedes ja uksi paugutades minema. Aga kuidas muutuda teadlikumaks nii enda kui ka teiste vajadustest?

Raamat annab juhatust, kuidas edukalt suheldes tugevdada kontakti enda ja kõigi inimeste vahel, kellega sa kohtud, olgu siis iga päev kokku puutudes või juhuslikult kokku sattudes, kuidas võtta vastu kriitikat ja olla parem kuulaja. Aga ka selles, kuidas ennast julgemini väljendada, kuidas öelda ei ja mitte kunagi enam neelata alla sapiseid märkusi.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused