//
Loed praegu...
Majandus ja juhtimine / Economy and Management

Oliver James. Kontoripoliitika : kuidas toime tulla valede, noa selgalöömise ja alatute trikkidega. Tänapäev, 2013

Töökeskkonnas valitsevad sageli vastandlikud huvid ja igaüks ihkab enda jaoks parimat lahendust. Väljendil „kontoripoliitika” on halb maine. Peame seda millekski ebaterveks, mürgiseks. Kuid vastavad oskused pole sugugi taunitavad, vaid pigem tööelu paratamatus. Neid tuleb käsitleda võimalikult rohke huumorimeele, kaine mõistuse ja nutikusega. Raamat tutvustab viise, kuidas end nende eest kaitsta, selgitades samuti, kuidas kontoripoliitika toimib. Kontoripoliitika oskused võimaldavad vähendada töömuresid ja suurendada eesmärkide saavutamise tõenäosust.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused