Hoonete ehitus

Peter Barnes “BIM in Principle and in Practice”, 2014

Käesolev raamat tutvustab BIM projekteerimise (buidling information modelling) põhimõtteid, praktilisi kasutusvõimalusi ja tulevikuperspektiive. BIM projekteerimine võimaldab ehitise kavandamise, ehitamise ja ekspluatatsiooni vältel kõigil nimetatud protsessides osalejatel sisestada samasse mudelisse endale vajalik informatsioon, kontrollida olemasolevat teavet ning võrrelda ja kasutada juba eelnevalt sisestatud informatsiooni. BIM keskkonna kasutamine võimaldab luua paremini prognoositavaid, täpsemaid ja keskkonnasäästlikumaid hooneid ning vältida vigu, mis muudaksid tulevase hoone ehitamise planeeritust kallimaks. Raamatus tuuakse välja ka õiguslikud aspektid, mis BIMi kasutamisega kaasnevad (lepingud, vastutus, kindlustus). Teooriat illustreerivad juhtumiuuringud.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv