//
Loed praegu...
Ehitus ja teedeehitus / Construction and Road Construction

Karen M. Kensek. Building Information Modeling : BIM in Current and Future Practice. John Wiley & Sons, 2014

Mitmed arhitektid ja insenerid peavad BIMi (building information modelling) kasutamist lõhkuvaks jõuks, mis mõjutab seda, kuidas hooneid disainitakse ja ehitatakse. Käesolev raamat aga julgustab lugejaid suhtuma BIMi kasutamisse lõhkuva jõu asemel kui võimaluste ja väljakutsete pakkujasse. Juhtivad spetsialistid mitmetest ülikoolidest uurivad oma esseedes BIMi potentsiaali täiustada tooteid ja protsesse, hindavad praeguseid praktikaid ja uurimissuundi ning spekuleerivad tuleviku üle.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused