//
Loed praegu...
Humanitaarained / Humanities

The SAGE Handbook of Intercultural Competence. SAGE, 2009

Üks olulisemaid maailma muutvaid nähtusi tänapäeval on globaliseerumine. Kaasaegne kommunikatsioon on arenenud punktini, kus efektiivsemalt kui kunagi varem  saab suhelda inimestega üle maailma. Tänapäeva liiklus võimaldab kontakte erinevate riikide vahel. Aina rohkem inimesi kolivad kodumaalt ära, et otsida tööd ja edu. Need arengud on loonud vajaduse arendada arusaamist erinevatest kultuuridest ning võimet elada ja töötada koos inimestega, kel on erinevad väärtushinnangud, taust ja kombed.

Käesolevasse käsiraamatusse on koondatud uuemad uurimustööd kultuuridevahelisest kompetentsist. Teos koosneb kolmest osast. Esimene osa on mõisteline ning käsitleb kultuuridevahelise kompetentsi teoreetilisi raamistikke, samuti viise, kuidas kultuuridevahelist kompetentsi nähakse erinevate kultuuride vaatenurgast, nt Aafrika, Araabia, Hiina, India ja Ladina-Ameerika. Teine osa vaatleb kultuuridevahelise kompetentsi rakendamist erinevates valdkondades, nagu tööjõud, äri, õpetajaharidus, võõrkeeled, sotsiaaltöö, tervishoid jpm. Kolmas osa käsitleb kultuuridevahelise kompetentsi hindamise ja uurimise metodoloogiaid ja praktilisi rakendusi. Teos on kasulik infoallikas tudengitele, õppejõududele ja professionaalidele mitmetest valdkondadest.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused