//
Loed praegu...
Moetööstus / Fashion Engineering

Meg Lukens Noonan. Ühe mantli lugu : 50 000-dollarise mantli jälgedes : käsitöö, luksus ja kinnisideed. Äripäev, 2014

„Ühe mantli lugu“ jälgib eritellimusel valmiva ülihinnalise mantli saamislugu algusest kuni lõpuni. Raamatu autor viib lugejad ümbermaailmareisile, mille käigus ei tutvustata tavapäraseid vaatamisväärsusi, vaid pakutakse põhjalikku ajalis-ruumilist külaskäiku Austria rätsepate, Peruu vikunjakasvatajate, Itaalia siiditrükkijate, Inglise kangakudujate ja paljude teiste meistrite juurde. Läbi karismaatiliste isiksuste, oma ala parimate tegijate avaneb lugejatele karm, kuid põnev maailm. See raamat on ülistuslaul elule, kus asjadel on jääv väärtus.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused