//
Loed praegu...
Humanitaarained / Humanities

Christian Blond. Ära kasva suureks : kuidas olla õnnelik ja täita oma unistused? Blond Books, 2014

Pablo Picasso: „Iga laps on kunstnik. Probleem on selles, kuidas jääda kunstnikuks, kui me suureks kasvame“. Siin raamatus on 40 lugu erinevate valdkondade inimestest, kes on muutnud maailma ajalugu. Näiteks Einstein, Mozart, Cristiano Ronaldo, Rihanna, Bill Gates, Oprah – neil kõigil oli lapselik suhtumine, mille abil nad viisid ellu oma unistusi. Nõuanne „Ära kasva suureks“, ei tähenda, et sa peaksid käituma nagu laps: trampima jalgu, jonnima ja päev otsa mängima. Ei. See soovitus hõlmab ainult sinu vaimset hoiakut, ellusuhtumist. Sest sinu suhtumine ja hoiak on põhilised, mis kujundavad sinu elu ja määravad selle, kas sa saad olla õnnelik ja täita oma unistused, või mitte. See inspireeriv raamat õpetab sulle, kuidas elada lapseliku täiskasvanuna. Kuidas olla inimene, kes elab hetkes, naudib elu täiel rinnal ja täidab enda unistused. Kõik õnnelikud inimesed kasutavad kas alateadlikult või teadlikult lapselikku suhtumist.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused