//
Loed praegu...
Ehitus ja teedeehitus / Construction and Road Construction

Jim Hill. Car Park Designers’ Handbook. ICE Publishing, 2014

Käesolev käsiraamat aitab planeerida ja disainida parklaid, mis toimiks efektiivselt ja säästlikult ning oleks samal ajal ka kasutajasõbralikud. Selleks annavad autorid nõu, kuidas tõhustada liiklusvoogu, hõlbustada ringlust ja luua võimalikult paindlikke parklaid, mis täidaksid erinevate sõidukite ja kasutajate vajadused. Raamat sisaldab lisaks eelnevale kaasaegset informatsiooni turvalisuse, ventilatsiooni, valgustuse, drenaaži, märgistuse, tõkkepuude ja eelarve kohta. Toodud on juhised optimaalse sisse- ja väljasõidu asukohtade planeerimise kohta, hulganisti jooniseid, mida saab kasutada disainiprotsessis, fotod hästitoimivatest parklatest, mis on kujundatud autorite poolt ning automatiseeritud parklate kasutamise plussid ja miinused.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused