//
Loed praegu...
Autotehnika / Automotive Engineering

Jigar A. Doshi, Dhruv U. Panchal, Jayesh P. Maniar. Vehicle maintenance and garage practice. PHI Learning Private Limited, 2014

vehicle maintenance and garage practiceRaamat annab samm-sammulise ülevaate iga autoosa hoolduse ja remondi kohta. Teos koosneb 18 peatükist, mis käsitlevad erinevaid hooldussüsteeme ja autoremonti alustades mootorist ja süütesüsteemidest ning lõpetades rataste ja rehvidega. Lisaks käsitletakse autoteeninduses tehtavaid toiminguid ja kasutatavaid tööriistu. Raamat ei anna ainult teoreetilisi teadmisi, vaid toetab ka praktilist arusaamist autode tehnohooldusest ja remondist. Ladus keelekasutus ja illustreerivad joonised muudavad teose kasutajasõbralikuks. Raamat on mõeldud bakalaureuse- ja diplomiõppe autotehnika eriala üliõpilastele.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused