//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

Kenneth Frampton. Studies in Tectonic Culture : The Poetics of Construction in Nineteenth and Twentieth Century Architecture. The MIT Press, 1996

Kümnes essees ja epiloogis uurib Kenneth Frampton kaasaegset vormi kui struktuuri ja ehituse poeetikat. Autor toob välja mitmed struktuurimehaanika ja arhitektoonika pöörded, mis esinevad selliste arhitektide nagu Perret, Wright, Kahn, Scarpa ja Mies töödes, näidates, kuidas vorm ja materjal on olnud nende jaoks lahutamatu osa arhitektuurilisest eneseväljendusest. Autor käsitleb arhitektuuri tektoonilise traditsiooni teadlikku viljelemist kui peamist elementi vormi tulevikuarengutes.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused