//
Loed praegu...
Logistika ja transport / Logistics and transport

Ales Hejl. Models for Efficiency Analysis of Alternatively Driven Vehicle : Comparison of Alternative Propulsion Systems. AV Akademikerverlag, 2014

Käesolevas raamatus käsitletakse alternatiivseid kütuseid kasutavate sõidukite efektiivsuse hindamise mudeleid. Teose alguses selgitatakse, miks autotööstuses otsitakse sisepõlemismootoritele alternatiive ning järgnevalt analüüsitakse erinevaid alternatiivseid kütuseid. Raamatu näol on tegemist on magistritööga, mille eesmärk on võrrelda erinevaid alternatiivseid kütuseid kasutavaid süsteeme ning luua energiatarbimise mudel. Mudel loodi kasutades Matlab/Simulink tarkvara.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused