//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

Harvard Design School Guide to Shopping. Harvard Design School, 2001

Poodlemine on ühiskondliku aktiivsuse vorm, mis on välja tõrjunud ja asendanud peaaegu kõik aspektid linnaelust. Poodlemise mehhanismid ja alad on vorminud linna keskusi, äärelinnu, tänavaid, lennu- ja rongijaamu, muuseume, haiglaid, koole, Internetti ja isegi sõjaväge. Käesolevas raamatus uuritakse ruume, inimesi, tehnikaid, ideoloogiaid ja leiutisi, mille abil poodlemine on linna ümber kujundanud. Võib-olla mäletatakse 21. sajandi algust tulevikus selle järgi, et sellest ajast alates ei saanud linnakeskkonda mõista ilma poodlemiseta.

Raamat kuulub sarja „Project on the city“, mille raames uuritakse moderniseerumise mõju linnakeskkonnale.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused