//
Loed praegu...
Keskkonnatehnoloogia ja materjaliteadus / Environmental technology and Materials Science

Rita Mets. Imepärane Eesti loodus. Ajakirjade Kirjastus, 2014

See Eesti loodust tutvustav raamat on mõeldud kõigile, kes tahaksid rohkem teada saada Eesti kaunimatest paikadest, meie looma-, linnu- ja kalaliikidest. Teoses põimuvad loodusega rahvapärimused, ajalugu, kirjandus ja kultuur, samuti leiab raamatust põnevaid legende ja huvitavaid fakte.

Kas te teate, kus asub Kalevipoja Vestitaskukivi? Kuidas on saanud Naissaar oma nime? Mis taim või loom on punapoorik? Nendele ja ka paljudele teistele küsimustele leiate raamatust vastuse. Huvitavat lugemist jagub igas vanuses loodusesõbrale. Raamat on illustreeritud kaunite fotodega.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

 

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused