Arhitektuur ja kunst, Hoonete ehitus

“Constructing Architecture : Materials, Processes, Structures : A Handbook”, 2013

Raamat on põhjaliku ülesehitusega ja annab teadmised ehitusmaterjalide, -konstruktsioonide ja hoone osade kohta. Teose eesmärk on anda arhitektidele teadmisi, et luua seos projekti planeerimise ja realiseerimise vahel. Välja on toodud olulised ehitusmaterjalid: betoon, puit, teras, klaas ja plastik; lisaks hoone osad nagu vundamendid, fassaadid, katused, seinad, põrandad, trepid, liftid ja muud ehituses olulised valdkonnad nagu nt isolatsioon ja energiasäästlikkus. Teoses on hulganisti näiteid ning informatiivseid fotosid ja jooniseid. Raamatu esmatrükk ilmus aastal 2005 ja käesoleva raamatu 2013. aasta täiendatud trükk on hinnatud ja populaarne paljudes ülikoolides ja kõrgkoolides nii ehitusinseneride kui ka arhitektide seas.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv