//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

David Phillips, Megumi Yamashita. Detail in contemporary residential architecture 2. London : Laurence King Publishing, 2014

detail in contemporary residential architecture 2Teose „Detail in contemporary residential architecture“ 2. osa sisaldab 50 värskelt valminud ja mõjukat projekti tuntud arhitektidelt üle kogu maailma. Iga projekti puhul on toodud põhjalik kirjeldus, värvifotod, plaanid ning ehitusalased üksikasjad. Esindatud on erinevad elamutüübid: puhkekeskused, suvemajad, villad jne. Elamud on jaotatud kategooriatesse ehitusmaterjalide järgi: puit-, tellis- ja betoonehitised ning teised materjalid. Raamatuga on kaasas CD, mis sisaldab teoses toodud jooniseid EPS ja DWG formaadis. Tegemist on vajaliku teatmeteosega nii üliõpilastele kui ka praktiseerivatele arhitektidele.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused