//
Loed praegu...
Ehitus ja teedeehitus / Construction and Road Construction

Asphalt Pavements : Proceedings of the International Conference on Asphalt Pavements, Raleigh, North Carolina, USA, 1-5 June 2014. Volume 1-2. CRC Press, 2014

Põhja-Carolinas Ameerikas toimus 1.-5. juunil 2014 rahvusvaheline asfaldist teekatteid käsitlev konverents. Selle konverentsi ettekannetest on koostatud kaheosaline väljaanne nimega “Asphalt pavements”. Konverentsikogumikus arutletakse laia teemaderingi üle – asfalti säästvad tehnoloogiad, kvaliteedikontroll, hooldus, asfaldi mikromehaanika ja mikrostruktuurid, asfalt ja keskkond, lisaks väga palju muid erinevaid teedeehituse teemasid. Raamat pakub kindlasti huvi teedeehituse õppejõududele ja professionaalidele.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused