//
Loed praegu...
Masinaehitus, elektri- ja robotitehnika / Mechanical, Robotics and Electrical Engineering

Connie L. Dotson. Fundamentals of dimensional metrology. Cengage Learning, c2016

fundamentals of dimensional metrologyKäsitledes viimaseid uuendusi standardites ja tehnoloogias, annab käesolev kuues väljaanne raamatust „Fundamentals of dimensional metrology“ ulatusliku ülevaate põhimõtetest, tehnikatest ja vahenditest, mida kasutatakse tänapäeva metroloogias. Teos sisaldab peatükke mõõtmisest, metroloogiast, mõõtühikutest, tolerantsidest, Vernier’i mõõteriistadest, mikromeetritest, pinna ja nurga mõõtmisest, optilisest metroloogiast jpm. Kuigi metroloogia põhimõtted ei ole muutunud, on siiski oluline, et mõõtmisvahendeid osataks õigesti kasutada. Raamatut võib kasutada nii õpikuna kui ka infoallikana praktikutele.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused