//
Loed praegu...
Masinaehitus, elektri- ja robotitehnika / Mechanical, Robotics and Electrical Engineering

Sham Tickoo. Solid Edge ST5 for Designers. CADCIM Technologies, 2012

Õpikus tutvustatakse programmi Solid Edge ST5, mis on üks maailma juhtivamaid 3D-modelleerimise tarkvarasid. Õpetusena on kasutatud 50 reaalsest elust pärit masinaehituse projekti. See võimaldab üliõpilastel seostada teoreetilist materjali päriselu olukordadega. Lisaks sisaldab õpik 45 harjutust, mis samuti tuginevad reaalsetele masinaehituse projektidele. Raamatu ülesehitus on loogiline, liikudes üldiselt tutvustuselt detailsemate tegevusteni. Iga peatüki lõpus on enesehindamise testid, kordamisküsimused ja harjutused.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused