//
Loed praegu...
Masinaehitus, elektri- ja robotitehnika / Mechanical, Robotics and Electrical Engineering

Branko L. Dokic. Power Electronics : Converters and Regulators. Springer, 2015

Raamat on kirjutatud autori Banja Luka Ülikoolis elektrotehnika teaduskonnas saadud laialdaste kogemuste põhjal.

Jõuelektroonika võimaldab muuta elektrienergia pinge kuju, efektiivväärtust või voolutugevust ja sagedust muundurite abil. Muundurid jagunevad funktsiooni järgi alalispingemuunduriteks, vahelduvpingemuunduriteks, alalditeks ja vahelditeks. Raamatus antakse laialdane ülevaade jõuelektroonika seadmetest: muunduritest, regulaatoritest, dioodidest, transistoritest, lülititest jm elektroonikakomponentidest. Näited, harjutused ja lahendused hõlbustavad teemast arusaamist. Raamatut võib kasutada nii õpikuna tudengitele kui ka viiteallikana professionaalidele.

 Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused