//
Loed praegu...
Majandus ja juhtimine / Economy and Management

Ed Catmull. Loovuse kompanii : kuidas ületada nähtamatud takistused, mis seisavad tõelise inspiratsiooni teel. Äripäev, 2015

Pixari kaasasutaja ja juhi Ed Catmulli raamat „Loovuse kompanii“ kirjeldab ühelt poolt seda, kuidas firma jõudis maailma edukaimate filmide loomiseni, teiselt poolt aga avatakse juhtimispõhimõtted, mis toetavad loomingulise keskkonna loomist ja inimeste võimete välja toomist.

Pixari arengulugu on heaks näiteks, et loovuse avaldumine ei sõltu ainult inimeste võimetest, vaid olulisim mõjutaja on keskkond, kus inimesed tegutsevad. Seda, kas sama mudel ja põhimõtted ka teist tüüpi ettevõtele sobivad, ei saa muidu teada, kui tuleb proovida. Käesolev teos on mõeldud kõigile, kes tahavad töötada loomingulisust ja probleemide lahendamist soosivas keskkonnas.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused