//
Loed praegu...
Masinaehitus, elektri- ja robotitehnika / Mechanical, Robotics and Electrical Engineering

Jacek F. Gieras. Axial Flux Permanent Magnet Brushless Machines. Springer, 2008

Aksiaalrootororiga püsimagnet-sünkroonmasinatel (axial flux permanent magnet brushless machines) on alternatiividega võrreldes mitmeid eeliseid. Neid kasutatakse üha enam kodustes elektroonikaseadmetes, haiglates, autotööstuses ja mänguasjades, aga ka lennukites, laevades, tuulegeneraatorites jpm.

Käesolevas raamatus vaadeldakse aksiaalrootororiga püsimagnet-sünkroonmasinate ehitust, disaini, analüüsi ja kasutamist. Autorid esitlevad oma uurimistöö tulemusi, aga ka teiste uurijate panust valdkonda. Teos pakub kindlasti huvi elektriinseneridele, teadlastele ja tudengitele.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused