//
Loed praegu...
Moetööstus / Fashion Engineering

Annick Shramme, Trui Moerkerke, Karinna Nobbs. Fashion management. Lannoo Campus Publishers, 2013

fashion managementMoetööstuses vahelduvad muutused kiiresti. Praeguses majandusolukorras globaliseerumise ja kasvava konkurentsi tuultes on ettevõtte elushoidmine aina keerulisem. Luksusbrändid ja suured kauplusteketid võtavad turu üle, uued suunad nagu veebiturundus on traditsioonilised müügistrateegiad pööranud pea peale. See raamat on hindamatu väärtusega, pakkudes teadmisi ning ka oskusi, mida moetööstuses tegutsedes vaja on: finantsjuhtimine, rahvusvahelistumise strateegia, moe turundus sotsiaalmeedias, tootmine ja turustamine.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused