//
Loed praegu...
Moetööstus / Fashion Engineering

Janace E. Bubonia. Apparel Quality : A Guide to Evaluating Sewn Products. Bloomsbury Publishing, 2014

Rõivaste kvaliteet on üks olulisimaid tegureid rõivatööstuses. Kui ettevõte pakub oma klientidele tooteid, mis vastavad nende ootustele, siis on edu garanteeritud. Antud kasutajasõbralik juhend ongi abiks tootearendajatele, tootjatele, hulgimüüjatele, katselaboritele ning ka jaemüüjatele. Autor annab ülevaate rõivatootmise kvaliteedinäitajatest. Raamatus on nii Ameerika kui ka rahvusvahelistele standarditele ja eeskirjadele tuginedes analüüsitud tulemuslikkust, märgistamise nõudeid, ohutusnõudeid jne. Suured illustratsioonid aitavad lugejal mõista erinevaid õmblusetüüpe ja nende kasutamist rõivastes.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused