//
Loed praegu...
Moetööstus / Fashion Engineering

Michele Granger. Fashion Entrepreneurship : Retail Business Planning. Fairchild Publications, 2003

See 2003. aastal ilmunud teos annab taustateadmised inimestele, kes soovivad hakata tegelema rõivaste, aksessuaaride, tekstiili ja kodusisustusega seotud ettevõtlusega. Raamat õpetab, kuidas arendada terviklikku ja toimivat äriplaani. Peatükid sisaldavad informatsiooni kaubanduse, tööde korralduse, inimressursside arendamise ja rahastamise kohta. Viimases peatükis on toodud näidisäriplaan. Raamatuga on kaasas ka CD-plaat “The business mentor”

Raamatukogus on olemas ka selle raamatu 2012. aasta väljaande eksemplarid.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused