//
Loed praegu...
Moetööstus / Fashion Engineering

Andrew Reilly. Key Concepts for the Fashion Industry. Bloomsbury, 2014

Kõigi moega seotud erialade tudengid peavad aru saama, kuidas stiil muutub moeks, kuidas see levib või hääbub. Käesolev raamat on kokkuvõtlik ülevaade moetööstuse põhimõistetest kõigi moevaldkondade üliõpilastele. Mõisted on esitatud kergesti arusaadaval kujul. Iga peatüki lõpus on toodud kokkuvõte, peamised terminid, aruteluküsimused ja õppimist toetavad harjutused. Lisaks on teoses praktilisi näiteid ja kirjeldatud on kõikvõimalikke juhtumiuuringuid – need aitavad keerulist teooriat paremini omandada. Raamat kuulub sarja “Understanding fashion series”.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused