//
Loed praegu...
Humanitaarained / Humanities

Ilona Boniwell. Positiivne psühholoogia : tõhusa toimimise põhitõed. Äripäev, 2014

Ilmselt olete kuulnud väljendit „positiivne psühholoogia“ televisioonist, raadiost või lugenud ajakirjast. Aga mida see tegelikult tähendab? Positiivne psühholoogia on teadus, mis käsitleb inimese elu positiivseid aspekte nagu õnn, heaolu ja isiklik edenemine. Psühholoogia kaldub enamasti asetama rõhu pigem inimeste puudustele, positiivses psühholoogias aga keskendutakse potsentsiaalile.

Raamat põhineb teaduslikel faktidel, kuid need pole mitte kuivad faktid, vaid Boniwell on vürtsitanud neid ohtrate praktiliste ülesannete ja näidetega. Tegemist ei ole eneseabiraamatuga, vaid see on tasakaalustatud kirjeldus sellest, mida positiivne psühholoogia endast kujutab ning millised on selle tugevused ja nõrkused.

Huvitavat lugemist jätkub selles raamatus nii neile, kelle tööülesanded on kasvõi natukenegi seotud teiste inimestega, kui ka neile, kes on huvitatud iseenda arengust ja oma elust parima võtmisest.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused