Masinaehitus

Andrew Parr “Hydraulics and Pneumatics : A Technician`s and Engineer`s Guide”, 2011

Raamat koosneb üheksast peatükist, mis hõlmavad nii hüdraulilisi kui pneumaatilisi masinaid, nende aluspõhimõtteid, sealhulgas ohutuse standardeid ja eeskirju. Teose käsitlus on praktiline, mis ei nõua sügavaid teoreerilisi ja matemaatilisi teadmisi.

Uuendatud väljaanne on vastavuses kaasaegsete arengutega ja vajadustega. Põhjalikult on uuendatud peatükk ohutusstandarditest, et tagada inseneride töö vastavus määrustele. Lisatud on ka uusi ajakohastatud viiteid, tabeleid ja graafikuid. Käeolev kolmas väljaanne on ideaalne allikas kõikidele inseneridele ja tehnikutele, kes vajavad ülevaadet komponentidest ja nende toimimisest keerukates süsteemides.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv