Masinaehitus

“Handbook of Hot-dip Galvanization”, 2011

Galvaanimisel kaetakse teraspinnad tsingikihiga, et tõsta roostele vastupidavust ja parandada materjali omadusi. Paljud ehitised ja ehituskonstruktsioonid nagu raudteejaamad, sillad ja metallkuplid toetuvad teraskarkassile, mis peab aastakümneid vastu pidama kahjustavates keskkonnatingimustes. Sellisel juhul on galvaanitud teras õige valik.

Käsiraamat annab süstemaatilise ülevaate galvaanimise protsessi kõigist etappidest. Lisaks käsitletakse eraldi peatükkides ka tööohutust, keskkonnakaitset, kasumlikkust ja kvaliteedijuhtimist. Raamatus on toodud üle 200 illustreeritud näite, sammsammulised juhised ja tabelid. Teos on asendamatu allikas nii üliõpilastele kui professionaalidele.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv