//
Loed praegu...
Moetööstus / Fashion Engineering

Judith C. Everett. Guide to Producing a Fashion Show. Fairchild Books, 2013

Käesolev raamat on oluline infoallikas kõigile, kes on huvitatud moeshow lavale toomisest, alates väiksest mitteformaalsest sündmusest kuni suure ürituseni. Käsitletud on kõiki aspekte – põhjuseid moeshow loomiseks, planeerimist, modellide valimist, kaupade valikut, lavastamist ja muusikat, eelarvestamist, show ettevalmistamist, läbiviimist ja hindamist. Teos on varustatud näidetega lavatagusest elust, samuti on toodud tehnoloogiad, kuidas Interneti ja sotsiaalmeedia vahendusel moeshow’d turundada. Iga peatüki lõpus on terminid ja küsimused aruteluks. Raamatuga on kaasas ka CD, mis sisaldab vajalikke näidiseid ja vorme.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused