//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

People Meet in Architecture : Biennale architettura 2010 : Official Catalog. Marsilio, 2010

Tegemist on 12. Veneetsia arhitektuuribienaali, mis toimus 2010. aastal, kaheköitelise kataloogiga. Esimene köide “Exhibition” sisaldab esseid ja näitusel osalenud projektide tutvustusi, teises köites “Participating countries/Collateral events” antakse ülevaade osalenud riikidest.

2010. aasta biennaali eesmärk oli otsida arhitektuuri ja ümber vaadata arhitektuuri potentsiaal kaasaegses ühiskonnas. 21. sajand on kaasa toonud muutusi – kultuurid ja majandused pole kunagi olnud nii ühendatud kui praegu. Tänu tehnoloogia saavutustele toimub ka inimeste omavaheline suhtlemine täiesti teisel viisil. Selles uues immateriaalses maailmas on arhitektuuril unikaalne ja oluline koht. 12. rahvusvaheline arhitektuurinäitus annab inimestele võimaluse tutvuda erinevate ideedega, mis peegeldavad käesolevat aega, samal ajal hõlmates ka tulevikupotentsiaali. Biennaal näitab arhitektuurilisi võimalusi, mis väljendavad uut eluviisi.

Vaata, kas raamatutuid saab laenutada

Click to see if items are available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused