//
Loed praegu...
Majandus ja juhtimine / Economy and Management

Riigihanked : teooria ja praktika. Äripäev, 2014

Riigihanked on igapäevaelu valdkond, millega puutuvad erinevatel viisidel kokku paljud inimesed: ametnikud, juriidilised isikud, aga ka ettevõtjad, kes soovivad nendega koostööd teha. Käesoleva raamatu eesmärk on ühitada teoreeriline ja praktiline käsitlus, vältides liialt süvitsi minekut õigusteooriasse, samas hoides fookuses erinevate teemade seoseid õiguselu igapäevaküsimustega.

Raamatus antakse ülevaade sellest, mis on riigihange, riigihangete korraldamise üldpõhimõtetest, hankijatest, hankelepingute liikidest, hankemenetluse menetlusetappidest, hankemenetluse liikidest ning vaidlusmenetlusest ja vastutusest.

Teos on mõeldud nii pakkujatele kui ka hankijatele. Lugemist hõlbustavad juriidilise teadmised, kuid ka nendeta peaks lugeja leidma vastused enamikule riigihankeid puudutavatele küsimustele.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused