//
Loed praegu...
Autotehnika / Automotive Engineering

T. Yomi Obidi. Theory and Applications of Aerodynamics for Ground Vehicles. SAE International, 2014

Kui enamik aerodünaamika raamatuid on kirjutatud juba praktiseerivatele inseneridele, siis selle raamatu kirjutas autor Obidi just õppuritele. Autori eesmärgiks oli juhendada temaatikaga esmakordselt kokku puutuvaid huvilisi tasemeni, millest edasi suudavad nad lugeda juba ka keerulisemaid aerodünaamika materjale.

Obidi keskendub peamiselt autodele ja veoautodele, tuues välja sellised teemad nagu müra, stabiilsus ja jõudlus, rongide aerodünaamika, mootorrataste aerodünaamika, sisemine aerodünaamika ja jahutussüsteem.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused