//
Loed praegu...
Autotehnika / Automotive Engineering

T. Yomi Obidi. Theory and applications of aerodynamics for ground vehicles. SAE International, 2014

theory and applications of aerodynamics for ground vehiclesEnamik aerodünaamika raamatuid on kirjutatud juba praktiseerivatele inseneridele, selle raamatu kirjutas autor Obidi aga just õppuritele. Teose eesmärgiks on juhendada temaatikaga esmakordselt kokku puutuvaid huvilisi tasemeni, millest edasi suudavad nad lugeda keerulisemaid aerodünaamika materjale.

Obidi keskendub peamiselt autodele ja veoautodele, tuues välja ka sellised teemad nagu müra, stabiilsus ja jõudlus, rongide aerodünaamika, mootorrataste aerodünaamika, sisemine aerodünaamika ja jahutussüsteem.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused