Moetööstus

Susan M. Watkins “Functional Clothing Design : From Sportswear to Spacesuits”, 2015

Käesoleva raamatu eesmärgiks on tutvustada uusi vaatenurki inimkehale, keskkonnale ning riietusele. Teoses käsitletakse lihtsas ja arusaadavas keeles viise, kuidas riietusesemed kaitsevad keha, tõstavad tervislikkust ja ohutust, suurendavad töötaja efektiivsust või parandavad sooritusvõimet. Fookuses on tegevused, mille tulemusena tekib arusaam funktsionaalsetest riietest – alates kasutaja vajaduste analüüsist kuni sobilike materjalide valimiseni.

Antakse ülevaade kasutajakesksest disainist, rõivaste liikuvuse tagamisest, erinevatest materjalidest, kantavatest tehnoloogiatest ja nutiriietest, soojus- ja löögikaitsest, ohtlikes keskkondades elamisest ja töötamisest, kehaliste võimete suurendamisest ja täiustamisest (näiteks sukeldumine) ning tööstuslikust tootearendusest ja tootmisest.

Raamat on ideaalne rõivadisaini tudengitele, kes tunnevad huvi kantava tehnoloogia, nutitekstiilide ning spordiriiete disainimise vastu.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv