//
Loed praegu...
Keskkonnatehnoloogia ja materjaliteadus / Environmental technology and Materials Science

Modern Solid Waste Management in Practice : The City of Malmö Experience. Springer, 2013

Antud raamatu fookuses on tahkete jäätmete jätkusuutlik käitlemine linnakontekstis. Raamatus analüüsitakse Malmö linna näitel, kuidas omavalitused saavad kaasa aidata jätkusuutlikkuse parandamisele tahkete jäätmete käitlemises. Juhtumiuuringud, mille põhjal teos on koostatud, on läbi viidud aastatel 2000-2010. Nende põhjal esitletakse organisatsioonilisi struktuure, koostöö vorme akadeemia ja tööstuse vahel ning jäätmete kogumise ja töötlemise tehnoloogiaid. Raamatu sisu on illustreeritud fotode, skeemide ja graafikutega.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused