Arhitektuur ja kunst

“Workforce : A Better Place to Work”, 2014

Tänapäeval pööratakse üha enam tähelepanu töökeskkonnale – esineb selliseid, kus esmapilgul tundub, et tegu ei olegi töökeskkonnaga, vaid hoopis millegi muuga. Antud raamatus analüüsitakse erinevat tüüpi töökeskkondi – „lõbus“ kontor, ühendatud kontor, hüperreaalne kontor, kodukontor, jpt. Raamat sisaldab paljude erinevates riikides asuvate organisatsioonide töökeskkondade projektide analüüsi. Näiteks on vaadeldud Google’i Zürichis asuvat kontorit ning Unilever’i Šveitsis asuvat kontorit. Lisaks sellele on antud lühiülevaade kontori arengust sotsiaalses ja ökonoomses võtmes viimase 100 aasta jooksul. Raamat on rikkalikult illustreeritud fotode ning plaanidega.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv