Arhitektuur ja kunst

Aurora Fernández Per “10 Stories of Collective Housing : Graphical Analysis of Inspiring Masterpieces”, 2013

Raamatus analüüsitakse kümmet 20. sajandil ehitatud korterelamu projekti. Seda tehakse piltide, plaanide ning teksti abil, rõhutamaks iga arhitekti olulist panust ihaldusväärse elamu loomisel. Iga projekti puhul vaadeldakse ka eelnevaid ja sellega seotud projekte. Raamatus käsitletakse teiste hulgas Ignazio Gardella, Jean Renaudie, Ralph Erskine ja Fumihiko Maki visioone. Raamatu autor on rõhutanud, et tegu ei ole parimate korterelamute pingereaga, vaid analüüsitavad projektid valiti nii, nagu valitakse sõpru. Kõik analüüsitud projektid on rikkalikult illustreeritud fotode, 3D mudelite ja plaanidega.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv