//
Loed praegu...
Logistika ja transport / Logistics and transport

Jiuchun Jiang. Fundamentals and Applications of Lithium-ion Batteries in Electric Drive Vehicles. John Wiley & Sons, 2015

Raamat annab hea teoreetilise ja tehnilise ülevaate akude olemusest ning sellest, kuidas liitium-ioon akusid elektriautodes kasutada ja hallata. Selgitatakse liitium-ioon akuhaldussüsteemide olemust, võtmetehnoloogiaid ja nende praktilist rakendamist elektrilistes sõiduvahendites, samuti kirjeldatakse akuhaldussüsteemide teoreetilist ja praktilist poolt. Antakse ülevaade teemakohastest mõistetest, akude tüüpidest ja nende iseloomulikest omadustest. Tutvustatakse ka akude tööpõhimõtet, laadimise ja tühjakslaadimise omadusi ning akude tippvõimsuse definitsiooni ja testimismeetodeid.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused