//
Loed praegu...
Moetööstus / Fashion Engineering

Harold Carr. Fashion Design and Product Development. Blackwell Science, 1992

Raamatus vaadeldakse moedisaini kui äritegevust. Püütakse näidata, kuidas disaini ja tootearenduse protsessid ettevõttes testivad, muudavad ja rafineerivad moeideesid, olgu nad siis originaalsed, mugandatud või kopeeritud. Disani all on selles raamatus mõeldud protsessi, mis algab turuanalüüsist, milles tuvastatakse vajadus mingi kindla stiili või rõivaeseme suhtes, ning mis lõpeb alles siis, kui ettevõte on tootnud ja müünud viimase eseme. Peatükkides käsitletakse materjale, tootmist, kulusid ja tulusid, kvaliteeti, disaini organiseerimist ja arendusprotsesse.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused