Moetööstus

Rob Thompson “Manufacturing Processes for Textile and Fashion Design Professionals”, 2014

Selleks, et olla tööturul hinnatud, peavad tekstiili- ja moedisainerid olema kursis erinevate protsessidega, mis aitavad neil oma disaine efektiivselt toota. Seda antud raamat just pakubki, kuna tegu on entsüklopeedilise juhiga tootmisprotsessidesse ja materjalidesse.

Raamat on rikkalikult illustreeritud (üle 2000 spetsiaalselt selle raamatu jaoks tellitud fotot ja tehnilist illustratsiooni) ning sisaldab ammendavat ülevaadet tekstiilide elutsüklist ja moetootmisest, alates lõnga ketramisest kuni taaskasutuseni. Kõik protsessid on samm-sammult kirjeldatud näitamaks tootmisprotsessi juhtiva varustaja näitel. Teos koosneb viiest põhiosast: kiudude ja lõngade tehnoloogiad; tekstiilitehnoloogiad; konstruktsioonitehnoloogiad; elutsükli strateegiad ja materjalide lisa. Materjalide lisa sisaldab olulist teavet üle kuuekümne loodusliku ja sünteetilise materjali kohta. Raamatust võib leida informatsiooni näiteks siidi, pitside, aga ka jalgpalliväljaku kunstmuru tootmise ning ka naha töötlemise, mustrite trükkimise ja palju muu kohta.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv